Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник
Коментари Харесай

Отбелязваме Празника на авиацията и Военновъздушните сили

Министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила и началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев ще вземат участие през днешния ден в тържественото отбелязване на Празника на авиацията и Военновъздушните сили /ВВС/.

Те ще участват от 10.00 часа на ритуала по поднасяне на венци и цветя пред Паметника на летеца на площад "Народно заседание " в София, оповестиха от военното ведомство. В него ще вземат участие също командирът на Военновъздушни сили генерал-майор Цанко Стойков, офицери, сержанти, бойци и цивилни чиновници от Военновъздушни сили, ветерани от военната ни авиация.

В знак на благодарност към българските военни летци в 10.00 часа военнослужещи от Военновъздушни сили ще поднесат венци и цветя в Алеята на летците в Централните софийски гробища и пред паметника на починалите летци в квартал "Иван Вазов " в столицата.

В 11.30 в спектакъл "Българска войска " ще стартира тържественото събрание-концерт за отбелязването на 105-ата годишнина от основаването на българските Военновъздушни сили. Министърът на защитата, началникът на защитата и командирът на Военновъздушни сили ще наградят военнослужещи и цивилни от състава на Военновъздушни сили, отличили се с висок професионализъм при осъществяване на дилемите си.

По мотив на празника в авиобаза Враждебна е проведен Ден на отворените порти. От 10.00 часа гостите на авиобазата ще могат да прегледат самолети на военната транспортна авиация.

За празника Музеят на авиацията в Крумово ще работи с вход свободен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР