Министърът на околната среда и водите Юлиян Попов каза, че

...
Министърът на околната среда и водите Юлиян Попов каза, че
Коментари Харесай

Министърът на околната среда: Пилонът на Рожен е напълно законен

Министърът на околната среда и водите Юлиян Попов сподели, че е " осъществено съвършено от позиция на законодателството " . Той разгласи това в интревю за БНР.

Петров означи, че в " България нямаме ландшафтно законодателство, което да пази гледката ", като добави, че ще работи по въпроса, дали тя е социална полезност.

За екологичните опасности след той сподели, че " Рискът е пресилен . Наблюдаваме нашето Черноморие в шест пункта. Постоянно се вършат проби по 24 индикатора. "

Попов увери още, че е в, както и че се правят сателитни наблюдения . " Заплаха за българското Черноморие в близко време няма ", заключи той.

На тематика вчерашния , той увери, че " няма да докара до замърсяване в Черно море ".

Според министъра, още не се знае какъв брой замърсяване е провокирало

Относно  той коментира, че " българската инфраструктура не е приспособена освен към климатичните промени, а към българския климат. Тя не е задоволително устойчива . "

На тематика  той сподели, че е неминуем .

За строителството той изясни, че няма нередности от позиция на законодателството . Петров означи, че в " България нямаме ландшафтно законодателство, което да пази гледката ", като добави, че ще работи по въпроса, дали тя е социална полезност.

Министърът разяснява и българските упоритости да семейства климатичната конференция на Организация на обединените нации през 2024 година " Това събитие би могло да сложи България във фокуса на внимание и в един развой на рационализация на българската стопанска система ", изясни той.
 Организация на обединените нации: Очаквайте мини по плажовете на Черно море поради язовир
Организация на обединените нации: Очаквайте мини по плажовете на Черно море поради язовир " Каховка "

Противопехотните мини са задоволително леки, с цел да се носят по течението на огромно разстояние
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР