Министърът на образованието Красимир Вълчев отправи поздрав по случай първия

...
Министърът на образованието Красимир Вълчев отправи поздрав по случай първия
Коментари Харесай

Образователният министър Красимир Вълчев на 15 септември: Без добро образование няма да бъдем успешни като нация

Министърът на образованието Красимир Вълчев насочи привет по случай първия образователен ден.

Публикуваме цялостния текст на известието:

Скъпи възпитаници,
Уважаеми учители,
Уважаеми родители,

15 септември е един от най-празничните дни в българското учебно заведение. Пожелавам на всички Вас сполучлива нова образователна година, доста шанс и здраве!

В навечерието на първия образователен звънец повече от всеки път съм уверен в потребността от налично и качествено обучение за всички деца. Вярвам, че без положително обучение няма да бъдем сполучливи като нация, мощни като страна. Бъдещето на обществото ни, на стопанската система и развиването на страната, на сигурността ни, зависи от това да сътворяваме и възпитаваме образовани младежи.

Скъпи възпитаници,
Знанието, което могат да ви дадат учителите, е най-голямото благосъстояние. Използвайте го, с цел да преодолявате компликациите и да извършите своите фантазии. Задача на учебното заведение е да Ви приготви за живота, да Ви даде нужните умения, да Ви помогне да израснете като персони, като почтени хора.

Уважаеми учители,
Вашите професионализъм, опит и познания са нужни, с цел да се оправим, ние и децата ни, с провокациите в актуалния свят. Признанието към Вашия труд не би трябвало и няма да се изчерпва с поздравленията в навечерието на новата образователна година. Ние ще поставим всички старания, с цел да осигурим онази нужна Ви поддръжка, с цел да подсигуряваме посредством Вас качеството на образованието и образованието, които учениците ни заслужават.

Уважаеми родители,
Вярвам, че за всеки от Вас достиженията на децата са най-голямата премия. От Вас зависи да възпитате любовта към знанието и интереса към новото и по тази причина споделям, че Вие сте опората и сътрудникът, без който учебното заведение не може да съществува. Разчитам, че ще работим дружно, с цел да бъде българското учебно заведение това, което си представяме и желаем за своите деца.

Мили първокласници,
В този толкоз значим за Вас ден желая да Ви пожелая да бъдете любопитни, да търсите и откривате необятните благоприятни условия, които познанието ще Ви даде. Бъдете положителни един към различен, към учителите и фамилиите си, обичайте приятелите си и учете, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Честит празник, скъпи учители и възпитаници!
На добър час!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР