Министърът на МВР Иван Демерджиев изказа задоволство от свършената работа

...
Министърът на МВР Иван Демерджиев изказа задоволство от свършената работа
Коментари Харесай

Министърът на МВР във Враца: Най-близкото предизвикателство са бъдещите парламентарни избори и връщането на хартиената бюлетина

Министърът на Министерство на вътрешните работи Иван Демерджиев изрече удовлетворение от свършената работа от чиновниците на ОД Министерство на вътрешните работи Враца през предходната година, откакто изслуша доклада за активността на дирекцията през 2022г. Разкриваемостта на закононарушенията е с растеж 6 % спрямо миналата година, а в края на годишния интервал регистрираната разкриваемост е 54%.

„ Отчитайки мощните страни в работата, ще продължаваме анализите за възстановяване на резултатите във всички сфери на полицейската активност по този начин, че да осигурим нужното успокоение и сигурност на жителите “, сподели още министър Демерджиев.

Най-близкото предизвикателство пред системата на Министерство на вътрешните работи са бъдещите парламентарни избори и връщането на хартиената бюлетина, където Министерство на вътрешните работи ще работи оперативно и в по-голям мащаб с цел да предотврати купения избор. Ще удвоим напъните си в тази тенденция, сподели още министър Демерджиев.

На доклада на ОД Министерство на вътрешните работи Враца участва и зам.- министърът на Министерство на вътрешните работи Венцислав Катинов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР