Министърът на младежта и спорта Весела Лечева участва в откриването

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева участва в откриването
Коментари Харесай

Весела Лечева откри обновената сграда на спортна база „Академик“ в Свищов

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева взе участие в откриването на обновената постройка на спортна база „ Академик “ в Свищов, която беше финансирана от Министерството на младежта и спорта. Домакин на събитието беше кметът на града Генчо Генчев.

На днешния празник 1 юни тя се обърна и към участниците във футболния шампионат с 12 клуба и пожела на младите спортисти здраве, твърдоглавие в тренировките и образованието и кураж да преследват фантазиите си. „ Много се веселя, че съм с вас в Деня на детето. Щастлива съм, че дружно с вашия кмет, който е извънредно деен, успяхме да открием реновираната база. Общинското управление съумя да се оправи бързо с реализирането на плана, тъй че към този момент имате това прелестно оборудване. Видя се, че когато локалната и изпълнителната власт работят в синхрон, резултатите са налице “, сподели министър Весела Лечева.

Министерството на младежта и спорта обезпечи 450 хиляди лв. за първи стадий от модернизацията на спортна база „ Академик Свищов “. С финансирането беше осъществена „ Модернизация и въвеждане на енергийна успеваемост на административно-спортната постройка “. След приключването на първи стадий следва да се извърши реорганизация и рационализация на терена на футболното игрище, трибуните и инфраструктурата на самия стадион.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР