Министърът на младежта и спорта Весела Лечева говори по темата

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева говори по темата
Коментари Харесай

Весела Лечева с важна информация за Левски и ЦСКА

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева приказва по тематиката за стадионите " Българска войска " и " Георги Аспарухов ".

" През последните 30 години у нас не се осъществя нито един сполучлив модел на публично-частно партньорство. А точно да се осъществя концесия, взаимно сдружение, тъй че да бъде притеглен и частен капитал.

Надявам се, че с тези две наши значими стъпки, които предприехме, първо - във връзка с стадион " Българска войска ", а по-късно и за стадион " Георги Аспарухов ", ние ще дадем опция и на двата гранда да получат най-хубавата опция да осъществят своите цели за съвременни уреди. Надявам се това да са сполучливи модели за спортната инфраструктура ", съобщи Весела Лечева пред Българска национална телевизия.

Тя подсети, че в границите на мандата на служебното държавно управление е бил подписан меморандум сред " Сердика спортни парцели " и ЦСКА, в който са написани всички най-важни стъпки във връзка с основаването на взаимното сдружение.

" Намираме се в последна фаза на този развой. Почти всички детайли и всички най-важни дейности са към своя край ", посочи министър Лечева и добави, че се вършат значими стъпки и във връзка с стадиона на Левски - " Георги Аспарухов ".

" С моя заповед беше основана специфична комисия от представители на Министерството на младежта и спорта и Областна администрация на област София, която да изготви цялата процедура и подготвителни дейности за процедурата по отдаване на концесия.

Работим по този проблем дружно с регионалната администрация, тъй че това да бъде осъществено в най-кратки периоди и да бъде обещано началото на процедурата за отдаване на концесия ", добави Лечева.

 Левски - Рига ФК 3:2 в другарска среща
Левски записа втора победа в Дубай, " сините " и Рига си вкараха пет гола

Тимът на Мъри направи цялостен поврат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР