Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с
Коментари Харесай

Министър Кралев се срещна с президента на Европейската билярд и снукър асоциация

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с президента на Европейската билярд и снукър асоциация Максим Касис, който е в България, с цел да ревизира готовността на българската федерация за организацията на европейското състезание по снукър за младежи под 18 година, под 21 година и за мъже, което ще се организира в София през февруари 2018 година

На срещата участва и ръководителят на Българската снукър федерация Олег Велинов. Министър Кралев връчи на Максим Касис почетен плакет на Министерството на младежта и спорта.

Министър Кралев и шефът на европейския снукър разискаха развиването му в България и в международен мащаб, както и опциите за популяризирането на спорта. Касис похвали положителната работа на българската федерация, която по думите му се развива бързо и за последните 10 години е провела съвършено голям брой спортни събития.

Европейското състезание по снукър за младежи под 18 година, под 21 година и за мъже ще се организира от 2 до 16 февруари, като за него се чакат над 200 състезатели от повече от 36 страни. Като хазаин България ще получи повече квоти за участници и това ще даде опция на нашите състезатели да се включат във всички възрастови групи. Очаква се в шампионата да вземат присъединяване и 10 български съдии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР