Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изгледа квалификационния мач

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изгледа квалификационния мач
Коментари Харесай

Министър Кралев подкрепи българския тим в квалификациите за световно първенство по футзал

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изгледа квалификационния мач за международното състезание по футзал сред България и Черна гора, който се организира в Двореца на културата и спорта във Варна.

Българският тим е в група G с тимовете на Холандия, Черна гора и Естония. След доста оспорвана борба двата тима не можаха да се победят. Димитър Цветанов откри резултата в интерес на българския отбор в 9-ата минута. Минути по-късно Дани Несторов си означи безразсъден автогол за 1:1, при който резултат приключи срещата.

На събитието участваха още шефът на дирекция „ Спорт “ в община Варна Кристиан Димитров, Румен Вълков – президент на Аматьорската футболна лига, Антон Попов – зам.-изпълнителен шеф на БФС, Александър Александров – ръководител на Комисия за футзал и мини футбол към БФС, Минко Христов шеф на ДКС Варна, Бончо Генчев – ръководител на ЗС на БФС-Велико Търново.

Квалификациите се организират в зала „ Конгресна “ до 3 февруари. На 31.01 играят България и Естония, а по-късно е мачът сред Черна гора и Холандия. Последните срещи са в събота от 16:45ч. сред Естония и Черна гора, а от 19 ч. е мачът сред Холандия и България.

В идващия квалификационен кръг минават първите два тима от всяка група, които ще се срещнат с отборите от топ 16.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР