Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на
Коментари Харесай

Министър Кралев подкрепи Варна Сити“ в първата му среща от Шампионската лига по футзал

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Варна Иван Портних поддържаха българския първенец по футзал " Варна Сити " в първата му среща от Шампионската лига. Варненският отбор е в доста тежката група H с израелския " Макаби Нахалат " и грузинския " Джорджианс ".

В първото си тестване в Двореца на културата и спорта в морската ни столица момчетата на играещия управител Благовест Марев се изправиха против израелския първенец, от който изгубиха трагично с 2:3. Двата тима направиха същинско шоу за публиката, която беше пристигнала да поддържа родния отличник.

През първото полувреме футболистите на " Макаби Нахалат " си осигуриха удобна преднина от 2:0, само че след почивката варненците излязоха стимулирани и притиснаха съществено израелския си противник. Нашите диктуваха темпото през цялата втора част и единствено положителните намеси в отбрана на играчите на " Макаби " и гредите попречиха на варненския отбор да доближи най-малко до точката.
 Бойната церемония в Бургас със специфичен посетител - министър Кралев
Бойната церемония в Бургас със специфичен посетител - министър Кралев

Състезатели от България и Гърция ще премерят сили в 9 зрелищни дуели

Преди срещата министър Кралев посети тима в съблекалнята и пожела на футболистите триумф в идните срещи. В знак на признателност играчите на българския първенец му връчиха почетен плакет.

Преди да стане министър Красен Кралев бе ръководител на Комисията по футзал към БФС и постоянно е бил покрай този спорт и го е подкрепял. От няколко години футзала получава поддръжка от страната.

Следващата среща на " Варна Сити " е в събота от 19,00 ч. против грузинския " Джорджианс ".
 Министър Кралев инспектира спортни обекти във Варна Обновена
Министър Кралев инспектира спортни обекти във Варна

Ремонтни действия се правят на залата за повдигане на тежести към Спортно учебно заведение " Георги Бенковски и водна спортна база " Бриз ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР