Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев е провел среща

...
Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев е провел среща
Коментари Харесай

Министърът на спорта е провел среща с Наско Сираков за стадиона на "Левски"

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев е провел среща с мажоритарния притежател на " Левски " Наско Сираков. За нея оповестиха от Министерството на младежта и спорта (ММС) като задачата на срещата е била " емата за стадиона на столичния футболен клуб и опцията за съдействие с ММС по линия на детско-юношеския спорт ".

" Министърът на младежта и спорта акцентира, че школата на " Левски " има съществени заслуги за развиването на българския футбол. Илиев означи също, че водещ приоритет в работата на ръководения от него екип е решаването на значими проблеми на спортните организации ", пишат от ММС.

Предшественикът на Илиев Весела Лечева организира няколко срещи с " Левски " за стадион " Георги Аспарухов ".

През януари страната на оборудването. От ММС няколко пъти за стадиона, както се случи и с ЦСКА. Държавата взе участие взаимно с клуба от Борисовата градина в съдружие, като.

Собственикът на " Левски " Наско Сираков е подложен на рецензия от почитателите, които дни преди началото на спортната година в Първа лига оповестиха. В първия мач против " ЦСКА 1948 ",, Сираков беше освиркван от почитателите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР