Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов обяви, че държавата

...
Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов обяви, че държавата
Коментари Харесай

Министър Кузманов каза къде ще е националният стадион

Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов разгласи, че страната не трябва да се меси в свадите във футбола ни. " Не би трябвало да се месим в това, което се случва в БФС. Министерството няма право по закон да се бърка в работата на която и да е федерация. Футболът си партнира с страната. Никой (б.а. - Борислав Михайлов и Димитър Бербатов) не е желал среща с нашето министерство”, съобщи Кузманов пред сътрудниците от Спортал.

Министърът даде да се разбере и че на този стадий страната няма проекти за градеж на нов стадион. " Мисля, че има прекомерно доста футболни стадиони в България. Изхождам от позицията, че всички спортове са равни. Държавата би трябвало да оказва помощ на всички спортове. Да, Цар футбол си е Цар футбол, само че истината е - футболът, с изключение на 1994 година, какво е донесъл на България? Не сме стигнали до народен стадион към момента. За мен е по-добре този, който имаме и се намира на съвършено място, да бъде реновиран. Служебното държавно управление не може да направи стадион, за 3 месеца няма по какъв начин да се случи нещо сходно.

ЦСКА желае да строи личен стадион, с такава концепция потеглиха. Да си го построят. Какъв е казусът? Никой не им пречи, просто би трябвало да си заплащат вечерята, както се споделя. Никой не пречи на ЦСКА! Имах две срещи с представители на клуба. Изчистихме досега каквото има, излязоха от кабинета, на другия ден не бяха и не престават да не бъдат заверени сметките. Никой не желае да стопира ЦСКА ", сподели още министър Кузманов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР