Министърът на културата на Обединеното кралство Луси Фрейзър каза, че

...
Министърът на културата на Обединеното кралство Луси Фрейзър каза, че
Коментари Харесай

Би Би Си е била пристрастна „понякога“, казва министърът на културата на Обединеното кралство

Министърът на културата на Обединеното кралство Луси Фрейзър сподели, че има вяра, че Би Би Си е била пристрастна „ от време на време “, до момента в който разисква нови ограничения, ориентирани към повишение на доверието в безпристрастността на корпорацията.

Реформите, оповестени като част от междинния обзор на BBC, ще дадат повече пълномощия на постоянния Ofcom на медиите върху онлайн услугите на BBC, което значи, че може да получи насилствени дейности против публикации в уеб страницата на BBC News, за които счита, че не дават отговор съответните стандарти за лъчение.

Понастоящем информационният регулатор може единствено да издаде мнение, само че в рекомендациите на държавното управление се споделя, че на Ofcom ще бъде даден засилен контрол върху онлайн публичните услуги на BBC, в това число неговия канал в YouTube.

Попитана дали счита, че BBC е пристрастна, госпожа Фрейзър сподели: „ Мисля, че от време на време е била пристрастна “, цитирайки нейните отчети за нахлуване в болница в Газа.

„ Мислите ли, че BBC е п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР