Министърът на културата Боил Банов очаква днес да получи акта,

...
Министърът на културата Боил Банов очаква днес да получи акта,
Коментари Харесай

Наш министър за глобата му за пушене: Не знам кога ще я платя, няма заплати!

 Министърът на културата Боил Банов чака през днешния ден да получи акта, публикуван тъй като е пушил на работното си място, заяви на конференция самият той, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Ядът ми мина през вчерашния ден. Не мога да се занимавам с това да се нервирам непрестанно. Който самичък каквото си направи – знаете... Извинявам се на обществото за това нещо, не е вярно. Доколкото знам – през днешния ден ще ми го връчат, а по кое време ще го платя – ще видя, тъй като малко повече ми пристигна – и заплати няма. Ще видя законовите периоди за заплащане какви са " - разяснява Банов.

Припомняме, че министърът бе санкциониран от столичната РЗИ след сигнал от жителя Стойчо Стойчев от гр. Добрич. На 22 март Стойчев гледал репортаж по малкия екран за дейностите на министрите по време на ковид. По време на видеоконферентната връзка се видяло, че Боил Банов е в кабинета си, само че пуши. Това е нарушаване на Закона за здравето и на 8 април на министъра е формиран акт за административно нарушаване. Минималната глоба е санкция от 300 лв..

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР