Министърът на икономиката Емил Караниколов връчи сертификат за инвестиция клас

...
Министърът на икономиката Емил Караниколов връчи сертификат за инвестиция клас
Коментари Харесай

Министър Караниколов връчи сертификат за инвестиция клас А

Министърът на стопанската система Емил Караниколов връчи документ за инвестиция клас А на „ Интерлинк Груп “ АД за плана „ Технолинк Парк “ в Индустриална зона Марица, част от Тракия икономическа зона. Стойността на инвестицията е 6 670 000 лева и се планува назначението на 10 нови чиновници, оповестиха от МИ.

Инвестиционният план обгръща действия, свързани с довършителни работи по построеното едноетажно складово хале и създаване на още три еднотипни логистични здания с общо осем складови пространства с 24 рампи, тир паркинг за 18 тежкотоварни автомобила и постройка за защита с пропускателен пункт. Новите складови площи ще обезпечат потенциал на сдружението да реализира икономическата си активност.

Министър Караниколов адмирира триумфа на компанията в една от най-добре разрастващите се зони в България, а ръководителят на Управителния съвет на „ Интерлинк Груп “ АД господин Йордан Фиданов благодари за сполучливото съдействие сред институциите и поддръжката, която е получила компанията от Министерството на стопанската система.

От началото на 2018 година по Закона за поощряване на вложенията (ЗНИ) са издадени 15 документа (тринадесет за клас А, един за клас Б и един за предпочитан капиталов проект). Общо плануваните вложения възлизат на 690.316 млн. лева и се чака откриване на 1316 нови работни места.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР