Министърът на гражданската отбрана на Швеция Карл-Оскар Болин призова гражданите

...
Министърът на гражданската отбрана на Швеция Карл-Оскар Болин призова гражданите
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на Швеция: Официално е! Готвим се за война в Швеция

Министърът на гражданската защита на Швеция Карл-Оскар Болин прикани жителите на страната да се приготвят за война, оповестява немският вестник BILD, цитира Българска телеграфна агенция и Факти.

" Много хора са казвали това преди мен, само че позволете ми да го кажа публично и ясно: може да има война в Швеция “, предизвести Карл-Оскар Болин по време на тирада на конференция по сигурността.

Той назова главната цел на апела си опит да моли не към страха, а към " осъзнаване на обстановката “.

" Искам да отворя врата: врата, която постоянно е блокирана и претрупана с условията и проблемите на всекидневието. Врата, която доста шведи може би са държали затворена през целия си живот. Врата към пространство, където се изправяме пред значим въпрос: кой сте вие, в случай че избухне война? “.

Той прикани шведските управляващи да " ускорят темпото “ на подготовката: " По-добре задоволително положително на следващия ден, в сравнение с съвършено на следващия ден след пет години “.

" Светът е изправен пред вероятност за сигурност с по-големи опасности, в сравнение с когато и да е след края на Втората международна война “, заключи Болин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР