Министър захапа любимата си партия.Връщането на хартиената бюлетина ще е

...
Министър захапа любимата си партия.Връщането на хартиената бюлетина ще е
Коментари Харесай

Зарков захапа БСП: Надявах се друг да издигне Вежди Рашидов

Министър захапа обичаната си партия.

Връщането на хартиената бюлетина ще е огромна неточност. Когато енергично се пази парламентаризмът, най-малко на думи, базата на парламентаризма е доверието в изборни развой. Мотивите на гласоподавателя да гласоподава не са дали гласоподава с бобче, на машина или хартия. Истинските претекстове да гласоподава е, че нещо ще се случва по-добре. Той има потребност да има вяра, че когато иде да гласоподава, бюлетината ще бъде вярно регистрирана, няма да вижда задраскани протоколи и оспорени изборни резултати.

Това  в предаването „ Защо, господин министър? “ по БТВ министърът на правосъдието Крум Зарков. Като член на БСП той напомни, че социалистите са упорствали в 44-ото Народно заседание за въвеждането на цялостното машинно гласоподаване и не схваща защо БСП отстъпва от тази позиция.

„ Предишните Народни заседание елементарно избраха ръководител, само че мъчно сформираха държавно управление. Сега се надявам да е противоположното. Сега следва да се сформират комисиите и да се изберат ръководители. Надявам се да няма драми там, с цел да може да стартира законодателната активност “, разяснява Зарков опцията за образуване на държавно управление, написа novini.bg.

„ Надявах се различен да издигне Вежди Рашидов, в случай че това е бил единственият вид. ГЕРБ, БСП, Движение за права и свободи и „ Български напредък “ не ми прозвуча добре. Избор трябваше да се направи, имаме ръководител. Тези четири обединения няма да излъчат държавно управление, само че имат и други допирни точи – за хартиената бюлетина “, добави Зарков.

„ Да си представим, че се откри воля да се сформира ясна законодателна смяната. На всички е ясно какво би трябвало да се направи. Предстои приемането на бюджет. Има задоволително работа, която би трябвало да се свърши, само че не бих се заел с прогноза дали ще има държавно управление. Да се надяваме, че диалозите няма да текат по този начин, както тези при избора на ръководител на Народно събрание “, акцентира министърът на правораздаването. 

27 са законите, които би трябвало да бъдат признато до края на 2022 година, като 10 от тях написа Министерството на правораздаването. „ Те ще бъдат импортирани незабавно, когато са подготвени. Те не са нещо, което вършим за Европа, а съдържат неща, с които би трябвало да се усъвършенства живота на българите “, уточни Зарков. „ Един от най-важните закони е този за персоналния банкрут. Той би трябвало да даде втори късмет и глътка въздух за хора, които заслужават. Човекът се споделя Стоян, като него има хиляди. На 30 години се връща в България за интервенция. Влюбва се тук. Тръгва животът му, само че нещата не се получават, както желае. За да запълва месеците взима по 300 лв.. На 36 години връзката му се разпада, а им 40 хиляди лв. заеми. Той не се отхвърля, стартира да работи. От тогава са минали 10 години. Взимат му всичко, което е над минималната заплата. В момента 40-хилядният му заем към този момент е 120-хиляден. С този закон ще създадем по този начин Стоян и кредиторите му да се видят, да се схванат и да продължи живота си “.

„ Ако не бъдат признати законите, България няма да получи втория транш заплащания по Плана за възобновяване ", изясни министърът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР