Министър Стоянов пожела успех и увери, че старши комисар Николов

...
Министър Стоянов пожела успех и увери, че старши комисар Николов
Коментари Харесай

Старши комисар Любомир Николов оглавява Столичната полиция frognews.bg

Министър Стоянов пожела триумф и увери, че старши комисар Николов има опита и компетентността да управлява една комплицирана дирекция, каквато е Столична дирекция на вътрешните работи.

 

Старши комисар Любомир Николов приключва висшето си обучение в УНСС, компетентност " Икономика на търговията “ през 2002 година, а през 2018 година придобива магистърска степен по същата компетентност.

Работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 2001 година Преминал е през всички оперативни равнища в системата – шпионин в бранш Икономическа полиция “-СДВР и в бранш „ Фалшификации “ в ГДБОП, шеф бранш и шеф отдел в ГДБОП. От юни 2021 година е заместител шеф на основната дирекция.

От февруари до април 2023 година краткотрайно е преназначен на служба шеф на ОДМВР Хасково, след което още веднъж извършва длъжността заместник-директор на ГДБОП.

През годините неведнъж е награждаван с писмени похвали, оповестяване на признателност, групова и самостоятелна награди, както и с почетни знаци на Министерство на вътрешните работи III-та, II-ра и I степен от министъра на вътрешните работи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР