Министър-председателят трябва да възстанови силата, независимостта и водещата роля на

...
Министър-председателят трябва да възстанови силата, независимостта и водещата роля на
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев призова Кирил Петков да възстанови силата, независимостта и водещата роля на правителството

Министър-председателят би трябвало да възвърне силата, независимостта и водещата роля на държавното управление и фигурата на министър-председателя. Това сподели президентът /2012-2017г./ Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното, който дружно с президента /2002 - 2012 г./ Георги Първанов взе участие в обществена полемика на тематика "Ролята на политическото слово ".

Дискусията се провежда от Студентския клуб на политолога на Софийския университет "Св. Климент Охридски ".

Сред формалните посетители бяха ректорът на Софийския университет "Св. Климент Охридски " проф. Анастас Герджиков, проф. Румяна Коларова, Даниел Смилов и други

Президентът Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното моли към министър-председателя колкото се може по-скоро да се дистанцира от всевъзможни подозрения за въздействие на президента Румен Радев.

Плевнелиев сподели, че чака да даде явен период по кое време България ще влезе в еврозоната. Той изрази безпокойство, че в случай че младежите на България не упражнят напън върху идната фаза за интеграция на България в Европейски Съюз, която по думите му през днешния ден е сложена под заплаха, участието в еврозоната няма да се случи. Посочи, че за шест години президентът Радев нито един път не е повдигнал въпроса за участието на България в еврозоната.

Плевнелиев сподели, че се намираме в президентска република през днешния ден. Днес сме в обстановка, в която Конституцията на Република България е обърната с главата надолу, разяснява той. Последни по План за възобновяване и резистентност, последни по имунизация, последни - неразбрани, и по проблема с РСМ, последни по икономическо възобновяване, на на никое място не сме с еврозоната, добави Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР