Министър-председателят Николай Денков е напълно убеден, че разразилият се в

...
Министър-председателят Николай Денков е напълно убеден, че разразилият се в
Коментари Харесай

Денков не изключи ГЕРБ и ДПС да стоят зад Кодгейт

Министър-председателят Николай Денков е изцяло уверен, че разразилият се в петък скандал " Кодгейт ", довел до възбрана на гласуването с машини на първи тур на локалния избор, е " ".

" От кръгове, които не желаеха да има машинно гласоподаване " - уточни виновниците той. Но косвено. Длъжността, която заема, не му разрешавала да отговори дали ГЕРБ и Движение за права и свободи стоят зад това мероприятие, стана ясно от отговорa му на въпрос на News.bg. И защото е министър-председател, трябвало първо да протече съответната инспекция и тогава да разгласи тъкмо какво се е случило.

" Както знаете, желая на заместник-председателя на ДАНС (Деньо Денев - бел.ред.), който без да ме осведоми, без да съблюдава Закона за класифицирана информация, изпрати тази информация на необятен кръг от хора ", напомни Денков.

Дали ще има машини, е въпрос с нараснала компликация, тъй като процесът по верификация на устройствата изисква много време, съобщи министър председателят, само че добави - екипът, който следва да извърши въпросната верификация, работил непрекъснато по въпроса, а персонално министър Йоловски уведомил Денков, че до четвъртък вечер процесът ще бъде приключен.
 ЦИК желае
ЦИК желае " рационален период " от МЕУ за засвидетелствуване на машините

Комисията била направила всичко, само че машините би трябвало да се конфигурират и транспортират
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР