Министър-председателят на Обединеното кралство Тереза Мей няма „никакъв шанс” да

...
Министър-председателят на Обединеното кралство Тереза Мей няма „никакъв шанс” да
Коментари Харесай

Експерти: Тереза Мей няма шанс да избегне изборите за ЕП

Министър-председателят на Обединеното кралство Тереза Мей няма „ никакъв шанс” да прокара съглашението за излизане на страната от структурите на Европейски Съюз, с цел да избегне присъединяване на Англия в изборите за Европейски парламент през май, написа вестник The Independent, представен от организация " Фокус ".
Експертите са скептични за триумфа на начинанието за одобрение на договорката до 22 май, макар че съгласно английския министър председател към момента е допустимо договарянията с лейбъристите да доведат до реализиране на компромис.
От редакцията акцентират, че последните изследвания на публичното мнение демонстрират, че консерваторите ще изгубят по-голямата част от делегатите си в Екологичен потенциал. Причината – последователите на Brexit надали ще гласоподават за партията на Мей. Изборите за Екологичен потенциал ще имат пагубен резултат за торите, който ще провокира голям напън върху Мей да подаде оставка.
Провеждането на изборите ще бъде и персонално оскърбление за премиера, която неведнъж уверяваше депутатите, че три години след референдума за Brexit няма да има гласоподаване за Екологичен потенциал, разяснява още вестникът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР