Министър-председателят на Индия Нарендра Моди излезе с обръщение към учените

...
Министър-председателят на Индия Нарендра Моди излезе с обръщение към учените
Коментари Харесай

Моди: Индийската космическа индустрия ще нарасне от 8 до 16 млрд. долара

Министър-председателят на Индия Нарендра Моди излезе с послание към учените от Индийската организация за галактически проучвания (ISRO) като означи, че се чака индийската галактическа промишленост да нарасне от 8 милиарда $ на 16 милиарда $ през идващите години, което отразява постоянния галактически бранш, съобщи Минт.

Премиерът Моди приветства забележителното достижение на " Чандраян-3 " като удостоверение за научните достижения на Индия в безкрайните галактически пространства и съобщи с горделивост: " Индия е на Луната! Националната ни горделивост е сложена на Луната! "

Според премиера Моди моментът на прилуняването на " Чандраян-3 " е един от най-вдъхновяващите моменти на този век, за което той отдаде този триумф на всеотдайните учени в ISRO.

Докато се възхищаваше на изображенията на лунната повърхнина, снимани от спускаемия уред на " Чандраян-3 ", министър председателят Моди означи: " Нашият лунен спускаем уред стъпи крепко на Луната като Ангад - от едната страна е доблестта на Викрам, а от другата - смелостта на Прагян. " /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР