Министър-председателят на България Бойко Борисов провери днес как върви изграждането

...
Министър-председателят на България Бойко Борисов провери днес как върви изграждането
Коментари Харесай

Борисов провери с джипа как върви напредъкът по Хемус


Министър-председателят на България Бойко Борисов ревизира през днешния ден по какъв начин върви построяването на новия сектор на Автомагистрала "Хемус ". Заедно с ръководителя на обекта, той подкара джипа си, с цел да инспектира строителните действия по автомагистралата. Това се случи рано сутринта през днешния ден.
Строителният инженер изясни на Борисов, че цялото трасе, което виждат сега, е археология и до декември месец от Министерството на културата би трябвало да кажат дали имат потребност от спомагателни разкопки.
При диалог с министър-председателя един от служащите изясни, че е от Стара Загора, само че е пристигнал тук, тъй като прави автомагистрали. "Имаш какво да правиш, на юг ги направихме в този момент тук ", отсече Борисов.
Премиерът се снима с служащите, а те му пожелаха да бъде "жив и здрав ".
"Тук ли сте пипали баластрата? Казал съм, че ще има санкции за регионални шефове, за всички вас, в случай че още един път ме скарате с еколозите ", скара се министър-председателят на ръководителя на обекта, който се возеше в джипа му.
"Ще докарате еколозите тук да видят какво вършим, ще им обясните и ще извършите рекомендациите им. Разбра ли ме? ", попита Борисов.
Строителният инженер изясни на премиера, че съвсем всички компании в България, които се занимават с изработването на греди, са ангажирани с работа поради нуждата над 800 греди за оборудванията в региона.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР