Министър-председателят на България (1997-2001 г.) Иван Костов идва в Пловдив

...
Министър-председателят на България (1997-2001 г.) Иван Костов идва в Пловдив
Коментари Харесай

Иван Костов представя в Пловдив втората си книга „Политиката отвътре“

Министър-председателят на България (1997-2001 г.) Иван Костов идва в Пловдив по покана на читатели за диалог, отдаден на новата му книга – “Политиката от вътрешната страна ”.

Премиерата ѝ в София бе в края на септември, а на 3 ноември пловдивчани ще имат опция да се срещнат с създателя.

„ Политиката от вътрешната страна “ излиза три години след първата книга на Иван Костов – „ Свидетелства за прехода 1989-1999 година “ Сега някогашният министър председател на България продължава разговора за пътя и цената на модернизирането и европеизирането на демократична България. Описва претърпян и споделен опит на общественик – без да пести и политическите неточности, и правилните решения, върнали България в общността на европейските страни.

„ За мен огромният въпрос е по кое време ще се сплоти демократичната общественост, гражданското общество – и то неговата авангардна част – тъй че да е в положение да поведе другите. Защото е явна истината, че когато вътре в тази общественост има несъгласия и разделяне, цялата ѝ сила угасва в самата нея. Книгата е просто една покана това нещо да се случи “, споделя Костов.

Срещата на Иван Костов с читатели и показване на „ Политиката от вътрешната страна “ в Пловдив е на 3 ноември от 18 часа в зала “Съедиение ” на Регионалния исторически музей (пл. „ Съединение “ 1, 4000 Център, Пловдив). Книгата ще показа журналистът Руси Чернев.

Входът е свободен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР