Министър-председателят Кирил Петков проведе среща с ръководството на Браншова камара

...
Министър-председателят Кирил Петков проведе среща с ръководството на Браншова камара
Коментари Харесай

Петков увери пътните строители, че над 600 млн. лв. ще им бъдат изплатени веднага | Останалите суми- до 30 юни

Министър-председателят Кирил Петков организира среща с управлението на Браншова камара „ Пътища “. По време на диалозите бяха разисквани проблемите в бранша и методите за тяхното решение. Пред представителите на строителните компании министър председателят още един път подчертава, че държавното управление е в подготвеност да им разплати незабавно над 600 млн. лв., само че за задачата е нужна глоба от Народното събрание.

Кирил Петков увери управлението на Браншова камара „ Пътища “, че останалите 50%, които се дължат на строителния отрасъл, ще бъдат платени след цялостна инспекция и мнения на експертни комисии.

Министър-председателят бе безапелационен, че прави оценка напъните на строителите, само че с цел да извърши уговорките си към българските жители, би трябвало да има убеденост, че всички обществени средства се харчат по транспарантен и легален метод.

На срещата от ББК " Пътища " са получили увещание от страна на министър-председателя, че до 30 юни ще получат всички средства, съобщи ръководителят на камарата Стефан Чайков след среща с премиера Кирил Петков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР