Министър-председателят Бойко Борисов пусна във фейсбук поздравителен адрес към всички

...
Министър-председателят Бойко Борисов пусна във фейсбук поздравителен адрес към всички
Коментари Харесай

Борисов: Задали сме високи цели и морални стандарти, списъкът ни с успехи бие този на опонентите ни вкупом

Министър-председателят Бойко Борисов пусна във фейсбук приветствен адрес към всички симпатизанти на партия ГЕРБ. Днес се навършват 14 години от нейното основаване.

Скъпи другари и сътрудници, желая в това нелеко време да отделя един миг, с цел да благопожелавам 14-тия рожден ден на партия ГЕРБ! Пандемията сложи на тестване освен страната, само че и цялата ни работа. Затова Ви благодаря, че макар компликациите не се отказвате и продължавате всеки ден да сте до хората и да работите неуморно. Така би трябвало и да продължим. Не желая да има човек, на който да е отказано подпомагане, тъй като всички имаме потребност от човещина в тези сложни времена. Това постоянно ни е отличавало от съперниците ни.

Никога не съм твърдял, че сме безгрешни. Задали сме си високи цели и морални стандарти в партията и всеки, който не може или не желае да е на това равнище, си отива. В годините се разделихме със знакови лица за партията. Някои от тези решения не бяха лесни, само че бяха верни. Не можем да вършим взаимни отстъпки с правилата си. Дали слушам хулите по адрес на партията, Вас и мен - слушам ги. Дали си коства да ги разясня - не. Тези ругатни са безпочвени и грозни, само че хората са мъдри и виждат резултатите от ежедневната ни работа.

Печели този, който приготвя себе си, а не който разчита съперникът да е слаб. Нека продължим да ускоряваме личния си екип. Ситуацията в страната и света е задоволително комплицирана и това единствено усилва упованията към нас. Затова би трябвало да сме по-добри, по-мотивирани, да предлагаме решения, да работим. Оставащите ни 4 месеца до края на мандата ще бъдат основни в битката против пандемията. Със социално-икономическите ни ограничения би трябвало да съхраним препитанието на хората, а с идването на имунизацията да стартираме контраатаката в тази продължителна война за всеки един човешки живот.

С цялата си отговорност подсигурявам, че каквото зависи от държавното управление - ще го създадем! После дано жителите да решат. За нас властта не е и в никакъв случай няма да бъде самоцел. Независимо от изхода на вота, страната ще бъде в положително положение. Без банкрутирали банки, без рекорден бюджетен недостиг, без спрени евросредтва, без блокирани енергийни планове и интернационална изолираност. А с участие в Банковия съюз, в чакалнята на Еврозоната, със постоянни финанси, с невисок недостиг и външен дълг и с висока оценка за фискалната си политика от всички най-авторитетни интернационалните рейтингови организации.

Ще продължа да влагам всичките си старания и в партията. Заедно ще продължим да работим за всеки един човек и обитаемо място. Защото сме виновни. Защото сме можещи. Защото имаме уважението и доверието на интернационалните ни сътрудници. Защото описът с триумфите ни единствено за 14 години е няколко пъти по-дълъг от този на всичките ни съперници взети дружно. Защото ние сме ГЕРБ. Честит рожден ден!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР