Министър-председателят Бойко Борисов прие подадената от заместник-министъра на труда и

...
Министър-председателят Бойко Борисов прие подадената от заместник-министъра на труда и
Коментари Харесай

Борисов прие подадената оставка от зам.-министъра на труда и социалната политика Росица Димитрова


Министър-председателят Бойко Борисов одобри подадената от заместник-министъра на труда и обществената политика Росица Димитрова оставка.

Мотивът на Димитрова е създалата се социална сензитивност по отношение на присъединяване й в 11-тата сесия на Конференцията по Конвенцията за правата на хората с увреждания, извършена в Ню Йорк, заяви държавната осведомителна работа.

Посещението на зам.-министърката провокира сериозен публичен отзив на фона на продължаващия митинг на майките с увреждания: "Системата ни убива ".Още по тематаЧиновнички от МТСП в Съединени американски щати... споделят опит! Системата не ги убива15 юни 2018 10:3074

"Гавра е зам.-социалният министър Росица Димитрова да отиде в Ню Йорк и да споделя, че ние хората с увреждания, сме интегрирани и всичко е наред. Нека тя да пристигна и да ми изясни по какъв начин съм интегрирана. Ще й дам количката си да изживее един мой ден. Дори ще й дам колата си да й е по-удобно ", разяснява майка.

Родителите на деца с увреждания са възмутени, че Димитрова е летяла до Ню Йорк с билет за 8300 лева

Вчера зам.-министърът на труда и обществената политика Росица Димитрова съобщи, че не може да дава отговор за билета, тъй като не счита, че "това е най-важното сега ". Според нея най-важното е, че "изпълняваме държавната стратегия ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР