Министър-председателят Бойко Борисов поздрави унгарския си колега Виктор Орбан за

...
Министър-председателят Бойко Борисов поздрави унгарския си колега Виктор Орбан за
Коментари Харесай

Борисов поздрави победителя Орбан

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави унгарския си сътрудник Виктор Орбан за успеха на ръководената от него партия ФИДЕС на парламентарните избори през вчерашния ден, оповестиха от Министерски съвет. 

Високо оценявам другарските връзки сред България и Унгария и съм убеден в отличните вероятности за развиване на ползотворното съдействие в двустранен, районен и в многостранен проект, показва министър председателят Борисов.

Той акцентира, че провокациите, пред които е изправена Европа, изискват съдействие, взаимност и общ метод за тяхното адресиране, а хората чакат непоклатимост, сигурност и икономическо благополучие.

" Държавите в Европа повече от всеки път имат потребност от разговор и единение, и България ще разчита на поддръжка и подпомагане от Унгария за осъществяване на сполучливо Председателство на Съвета на Европейски Съюз в полза на нашите жители и за просперитета на обединена Европа ", показва в телеграмата си министър председателят Борисов като пожелава на Виктор Орбан здраве, благоденствие и триумфи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР