Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на трима от министрите си

...
Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на трима от министрите си
Коментари Харесай

Борисов прати трима министри на помощ в Бургаско

Министър-председателят Бойко Борисов е разпоредил на трима от министрите си да заминат за Бургаско, с цел да се срещнат със обстановката и да оказват подпомагане на място на кметовете на засегнатите от тежките наводнения общини.

Там към този момент е и шефът на националната работа «Пожарна сигурност и отбрана на населението»,  Николай Николов, който също се включи по предписание на премиера в преодоляването на бедствената обстановка.

Към Бургас потеглят министрите на вътрешните работи Валентин Радев, на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и на околната среда и водите Нено. Според разпореждането на премиера, те би трябвало да предложат и спомагателни ограничения за преодоляване на последствията от бедствието, оповестиха от държавната пресслужба.

 Очаква се към 17 часа министрите да бъдат в региона на свлачището на Автомагистрала „ Тракия ”, с цел да инспектират работата на поддържащата компания, която е почнала почистване на образувалото се свлачище. След това ще отидат в Камено, което е едно от най-силно засегнатите от бедствието обитаеми места.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР