Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Нови скандали в парламента. Нинова и Цветанов в спор кой е по-страхлив



Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила нарушава редовно Конституцията и законите на страната. Той редовно разрушава институциите в страната. Той зачертава Народното събрание като институция в страната. После не се сърдете, че сме с най-ниското доверие в страната. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила от трибуната на Народното събрание.

Тя подсети, че предложенията за нов министър се вършат от премиера и защото това не е направено, е нелегитимно.

„ Той е нерешителен. Защо не е тук да дава отговор на въпроси? Винаги, когато стане напечено той се крие. Защо посочихте министър Петров за министър, откакто от март месец знаете за прокурорски инспекции против него? “, обърна се тя към Бойко Борисов и добави, че знае, че той я гледа сега. „ Това е още един детайл от лицето на Бойко Борисов. За вас спорът на ползи няма никакво значение. Дори му давате висок пост “, означи водачът на опозицията.

„ След подадената оставка казахте, че той е станал жертва на лобита. Г-н Борисов, за какво приехте тази оставка и чий интерес обслужихте с нея? Затова го няма тук, тъй като би трябвало да каже. Вие не оферирате нищо с кандидатурата на Ананиев? Той и в този момент е в Надзорния съвет на НЗОК и не се е порменило нищо. За 8 години сте сменили 7 министри на опазването на здравето. Какво демонстрира това - кадрова отпадналост? Решенията не се взимат не в полза на пациентите, а на лобитата “, означи Корнелия Нинова.

„ Това, което се случва е моделът на ръководство на ГЕРБ и персонално на Бойко Борисов “, посочи тя.

Последваха реплики от страна на ГЕРБ. Даниел Кириловне изрази учудването си от това на какво се основават обвиняванията й. „ В Конституцията е посочено, че предложение може да се направи и от излъчен представител от премиера. Затова решението е законно. Да не се спекулира “, прикани тя

Зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила добави: „ Вие постоянно представяте нещата толкоз поплулистко, че да ви имат вяра във вашата ПГ. Когато вие толерирате ваши народни представители това е боязън. Вие не можете да вземете ясно и аргументирано решение. Да назовават Бойко Борисов страхливец е смехотворно. След изявлението на проф. Иво Христов, който беше един труженик на демокрацията, отиде в другата прекаленост и стана антиевропеец. Вие ни тикате да излезем от Европейски Съюз. Ето това е боязън и липса на политическа позиция, с цел да се разграничите от такива народни представители.

Политическа партия ГЕРБ са хората, които са смели и ще продължат със същия порив да управляваме страната “, безапелационен беше Цветан Цветанов.

Нинова отвърна, че в случай че би трябвало да отговори по същия метод, би споделила: „ С каква храброст взехте решение за Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила и Антон Тодоров. Дайте да не си мерим смелостта. Тази изпълнителна власт да почита законодателната власт “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР