Министър Калин Стоянов ще иска пълна информация по случая, за

...
Министър Калин Стоянов ще иска пълна информация по случая, за
Коментари Харесай

МВР започва проверка заради Възраждане

Министър Калин Стоянов ще желае цялостна информация по случая, с цел да се запознае с дейностите на чиновниците, изпратени в кино " Одеон ", когато поддръжници на " Възраждане " са нахлули и са прекратили прожекция на филм.

Според предварителни данни, предоставени от Столична дирекция на вътрешните работи, след сигнал на мястото са изпратени униформени. Там е открито, че последователи на политическа партия и група жители, пристигнали на прожекция, са влезнали в вербален конфликт. Организаторът на прожекцията е решил да я приключи, върнал е парите на закупилите билети. Не е имало физическо принуждение сред двете групи, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Вчера стачкуващи с тениски на " Възраждане " обсадиха столичното филмотечно кино " Одеон " на бул. " Патриарх Евтимий " и не позволиха прожекция на филм, който е част от програмата на ЛГБТ фестивала " София прайд ". На фрагменти от мястото се вижда група хора, които държат плакати с надписи против " педофилията " и ЛГБТ правата пред входа на киното.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР