Минимум 6 тръби от водопреносната мрежа в бургаското ромско гето

...
Минимум 6 тръби от водопреносната мрежа в бургаското ромско гето
Коментари Харесай

Поредна мизерия на циганите вбеси Бургас ВИДЕО

Минимум 6 тръби от водопреносната мрежа в бургаското ромско гето Кумлука са пробити, към тях са прикрепени маркучи, от които непрекъснато и безотговорно се излива вода с цялостен дебит.

Това алармира общинският консултант Георги Дракалиев, който през днешния ден попаде сигнал до шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас ст.комисар Калоян Калоянов и изп.директор на ВиК Бургас инж.Ганчо Тенев. Копие е изпратено до кмета Димитър Николов и бургаските медии.

Дракалиев ползва и клип от ул. "Тамара ".



"Известно е, че преди година и половина бе спряно водоподаването към нередовни клиенти в квартала, заради насъбран дълг в размер на към 100 000 лева

Явно същите нямат желание да платят отговорностите си и избират да използват вода нелегално, още веднъж без да заплащат.

В актуалната обстановка, в която Бургас е застрашен от водна рецесия, това е съществено нарушаване на законите в нашата страна, които са идентични за всички и всеки е задължен да ги съблюдава.

Ето за какво, настояваме за неотложно предприемане на ограничения по премахване на течовете и определяне на отговорните лица, защото не би трябвало да се позволява който и да било консуматор в кв.

„ Победа “ да не си заплаща за тази услуга, по този начин както си заплащат всички останали български жители.

Ние разчитаме на органите на полицията и ВиК оператора да не разрешат на едни нередовни клиенти да се употребяват от незаслужени привилегии, за сметка на цялото общество ", написа в писмото си Георги Дракалиев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР