Минимум 21 г. в британски затвор ще лежи хасковлията Емил

...
Минимум 21 г. в британски затвор ще лежи хасковлията Емил
Коментари Харесай

Минимум 21 г. решетки за хасковлия за убийство в Лондон

Минимум 21 година в английски затвор ще лежи хасковлията Емил Христов за убийството на съквартиранта си и собствен съгражданин в Лондон Димитър Петров. Това реши съдът в Лондон. Двамата мъже живеели дружно в британската столица с още петима души. Емо и Димитър се спречкали на 20 август предходната година, когато е осъществено закононарушението.

Според информацията от тамошната полиция, убитият хасковлия е намушкан 18 пъти, като четири от пронизванията са през сърцето. След задържането Фешъна признал, че е умъртвил Димитър, само че упорствал, че Димитър първо го атакувал и работил при самоотбрана. След двумесечен правосъден развой е наказан, написа " Гардиън ".

Христов бе отведен в болница за лекуване на леки пострадвания на краката и ръцете му бил изписан в границите на един час. Патолог по-късно споделил, че пострадванията в действителност са самонаранявания. Пред служителите на реда в Лондон Емил признал, че е умъртвил съквартиранта си, само че твърдил, че е работил при самоотбрана след нахлуване. Детективи разкрили, че Христов е сложил ножа, с който е умъртвил жертвата в ръката си, преди да напусне жилището. Той също по този начин не се опита да потърси здравна помощ за своя обречен на смърт съквартирант. И двамата живеели с още петима съквартиранти. Един от тях видял по какъв начин килърът умерено измивала кървавия нож, до момента в който жертвата му агонизирала във ваната.

В изказване майката на Петров сподели: " Загубата на дете е най-лошото нещо, което може да се случи на родител. Няма нищо по-лошо от това. Животът на сина ми бе лишен в границите на секунда и тази раби сърцето ми на хиляда части. Сънувам синът си, само че в никакъв случай повече няма да го видя. Скръбта ми е голяма, безкрайна, тя ще бъде с мен вечно. Любимият ми наследник, детето, което обичам толкоз доста, го няма.

Разледващият контрольор Рита Тиерни, който управлява досъдебното произвеждане съобщи: " Христов има своя защитна версия, само че доказателствата са неоспорими. "

 

фотоси: guardian-series.co.uk
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР