Минималните температури ще са от 1° до 10°, максималните -

...
Минималните температури ще са от 1° до 10°, максималните -
Коментари Харесай

Повече слънчеви часове днес

Минималните температури ще са от 1° до 10°, оптималните - сред 7° и 13°.

В утринните часове, тук-там основно в западните и централните региони, където вятърът краткотрайно ще стихне, видимостта ще бъде понижена.

След обяд изначало над Югозападна България, а до вечерта и в останалата част от страната, облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб, в източните региони сдържан североизточен вятър.

По Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 11°-12°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Сутринта вълнението на морето ще е 3-4 бала, след обяд ще отслабва.

В планините до към обяд облачността ще е най-вече забележителна, само че единствено на обособени места ще преръми. Ще има и мъгли. След обяд в масивите в Югозападна България, а до вечерта и на изток, облачността ще се раздира и понижава. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е сдържан. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 3°.

В четвъртък ще има краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността. Сутрешните температури ще се намалят, а дневните ще се покачат с 2-3 градуса. По-късно денем от запад-северозапад ще стартира да прониква по-студен въздух, облачността още веднъж ще се усили и през нощта против петък на обособени места ще превали слаб дъжд. В петък ще бъде прохладно и най-вече облачно, с изолирани слаби превалявания от дъжд.

През почивните дни ще доминира слънчево време. В събота вятърът ще отслабне, а в неделя ще стихне и в котловините ще се образуват утринни мъгли. Минималните температури ще се намалят, а дневните ще се покачат.

В планините ще е слънчево и топло за втората половина от ноември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР