Минималните температури ще бъдат от -2 до 3 градуса, а

...
Минималните температури ще бъдат от -2 до 3 градуса, а
Коментари Харесай

Времето днес: Облачно и мъгливо сутринта, слънчево следобед

Минималните температури ще бъдат от -2 до 3 градуса, а по Черноморието - до 4-5 градус. Сутринта ще има облаци над западните и източните региони, а в Горнотракийската равнина ще има мъгли.
През деня облаците ще понижават и видимостта бързо ще се усъвършенства. Следобед ще бъде слънчево, като последователно от запад ще се появят високи облаци. Вятърът ще бъде слаб от югоизток, със скорости до 20 км/ч, а по планините - слаб от югозапад. Максималните температури ще бъдат от 9 до 12 градуса. Показанията на термометрите над 2200 м ще бъдат до 2-3 градуса.
Над Рила и над Пирин преди обед ще има облаци, закриващи върховете, а следобяд за малко се чака слънце. Вятърът по високите елементи, над 2200 метра, ще бъде слаб до сдържан, от югозапад - 30 км/ч.
Максимални температури на 2500 метра височина ще бъдат към 1.2 градуса, а на 1500 метра - до 3.5.
В петък ще бъде дъждовно, в южните региони ще вали по-интензивно. В Рила и Пирин, над 2000 метра, ще вали влажен и тежък сняг. В събота ще има повече облаци над западните региони, само че без превалявания. Ще бъде топло за сезона.
През нощта против неделя се чакат дъждове в южните региони. В неделя на запад ще има слънце, а на изток ще вали дъжд. Следобед от запад още веднъж ще се заоблачава. В понеделник над страната ще минава средиземноморски циклон с превалявания от дъжд, а по планините - от сняг. Във вторник още веднъж дъжд и сняг по високите полета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР