Минималните температури днес ще са между минус 3° и 2°,

...
Минималните температури днес ще са между минус 3° и 2°,
Коментари Харесай

Студено време с валежи от дъжд и сняг в близките дни

Минималните температури през днешния ден ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните ще се намалят по отношение на през вчерашния ден и ще бъдат сред 3° и 8°. Ще остане най-вече облачно, а тук-там в Южна България ще има и слаби превалявания от дъжд, в югозападните региони - и от сняг. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от север-североизток.

Облачността и по Черноморието ще бъде забележителна, по южното крайбрежие със слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде едва.

И в планините ще бъде облачно, със слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи - от югозапад. Опасността от лавини отвън обработените писти в ски курортите продължава да е висока. Максималната температура на 1200 м ще бъде към минус 2°, на 2000 м - към минус 6°.

В неделя ще продължи да вали, в Западна и Централна България - сняг, в източните и южните региони - към момента най-вече дъжд. В началото на новата седмица захлаждането ще продължи и преваляванията съвсем на всички места ще са от сняг.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР