Минималните температури днес ще бъдат между минус 4° и 1°,

...
Минималните температури днес ще бъдат между минус 4° и 1°,
Коментари Харесай

По-студено днес, но с по-малко валежи

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред минус 4° и 1°, а оптималните - сред 0° и 5°.

Ще се задържи най-вече облачно. На доста места ще превалява слаб сняг. По-съществени снеговалежи се чакат единствено в Рило-Родопската област. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен, в източната половина от страната - североизточен вятър.

По Черноморието ще бъде облачно и на обособени места, основно по южното крайбрежие, ще има валежи, най-вече от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат от 3° до 6°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



В планините ще бъде облачно. На доста места ще има превалявания от сняг, по-значителни в Рило-Родопската област. Ще духа сдържан север-североизточен, по билата - северозападен вятър и по планинските проходи ще има виелици. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 4°, на 2000 метра - към минус 9°.





През идващите дни ще бъде най-вече облачно. Временни разкъсвания на облачността ще има през втората половина от седмицата. Ще има превалявания от сняг, само че ще са тук-там и най-вече слаби. От север-североизток ще прониква по-студен въздух и захлаждането ще продължи. Минималните температури в по-голямата част от страната в сряда ще са сред минус 6° и минус 1°, а оптималните - сред 0° и 5°, само че последователно ще се намаляват и от четвъртък до края на седмицата в котловините и в Северна и Западна България са вероятни утринни температури до към минус 10° - минус 12°, а и дневните тук-там ще остават под нулата.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР