Минимални температури ще бъдат предимно между 3° и 8°, на

...
Минимални температури ще бъдат предимно между 3° и 8°, на
Коментари Харесай

Това Вече Не Го Очаквахме! Времето В България Пак Се Обръща! Идната Седмица Ще Ни Изненада С

Минимални температури ще бъдат най-вече сред 3° и 8°, на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Максималните - сред 12° и 17°. Във вторник ще доминира слънчево време.

Само в Бургас и Силистра ще е облачно. Температурите ще се покачат с 1-2 градуса и оптималните ще бъдат 18°.

В сряда облачността ще се усили над цялата страна, само че ще остане топло. Дори тук-там оптималните температури ще доближат 22°. Най-топло ще бъде във Варна, Пловдив и Бургас.

В четвъртък времето ще остане без смяна. Валежи не се чакат. Минималните температури ще са от 4 до 10°, а оптималните ще доближат 24° в Кърджали. В петък ни чака слънчево време с леко покачване на минималните температури, които тук-там ще бъдат 8°.

В събота облачността ще се усили, само че основна смяна в температурите няма да има, написа Блиц. Най-студено заран ще бъде в Смолян, Благоевград и Кюстендил – сред 5-7°.

Максималните температури ще доближат 25° в Силистра, а в Бургас ще бъде 23°. В София оптималната температура се чака да доближи 22°.

В неделя ще остане облачно, само че превалявания не се чакат. Температурите ще паднат и оптималните ще бъда от 17° до 23°.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР