Минималистичният стил се счита от мнозина за твърде скучен, защото

...
Минималистичният стил се счита от мнозина за твърде скучен, защото
Коментари Харесай

Този стил е най-правилното решение за жени на 50-60 години.

Минималистичният жанр се смята от мнозина за прекомерно отегчителен, тъй като не употребява декоративни детайли, бижута и други елементи, които нормално красят изображението. При основаването на изображения акцентът е върху качеството на продуктите и съвършеното нагласяване на фигурата.

Именно заради тази причина минимализмът е едно от най-хубавите решения за дами на 50 и 60 години. На тази възраст не се предлага претоварване на изображения с елементи, простите комплекти ще наподобяват доста по-добре.

Примери, които да употребявате като ентусиазъм
1. Монохромната визия в бяло наподобява доста стилна. Комплектът се състои от панталон с разкроен панталон с прав контур, свободно сако и ажурен плетен джъмпер, спретнат в талията на панталоните. Допълнителни елементи са дребна бяла кожена чанта с верижка и светлобежови маратонки с бяла подметка.

2. Изображението в черно се състои от скъсен черен панталон и ефектна блуза с ажурни вложки по ръкавите и в деколтето. Допълва визията с черна чанта с щампи и червени маратонки.


3. Стилна съвременна оверсайз визия: Свободни панталони с еластична лента на талията, носени със свободен потник и оверсайз жилетка от трико на линии. Кецове, бродирани със златни пайети, и бежова чанта допълват визията.

4. Привличаща вниманието визия, състояща се от панталон от плат със сатенен искра. Моделът е леко ограничен надолу, с извивки в долната част на скъсените крачоли. Горната част на ансамбъла е показана от елегантна блуза със свободен контур с кормила, зашити по линията на шията. Блузата е отчасти и леко повърхностно прибрана в талията на панталона. Бели маратонки с черни връзки и светлобежова чанта допълват визията.

5. Костюм с панталон: панталоните се избират с прав контур, долната част на крачола е леко оголена, тъй че глезените да останат отворени. Горната част на ансамбъла е показана от черен топ и бежов блейзър с едно копче. Изображението се добавя от груби ботуши с релефни подметки и бежова чанта, украсена с лъскави кристали.

6. Друг вид на визията с кожени панталони. Панталони със свободно кацане, краката са леко по-тесни от горната страна надолу, скъсени. Моделът наподобява ужасно с високи ботуши с дебели подметки.

Горната част на ансамбъла е показана от плетен пуловер, плетен на ребро. Изработена от сива вълнена прежда. Изображението се добавя от комфортна чанта-раница.

7. Тъмносини дънки в класическа кройка се носят със свободен пуловер, плетен с релефна шарка. Пуловер с дълги ръкави, тъй че ръцете ви няма да замръзнат даже в студено време. За изображението бяха определени черни ботуши с дебели подметки и сребристо-сива чанта с дълга каишка.

8. Виж със светлобежови чинос. Модел с дребни маншети в долния завършек на крачолите. Панталонът се носи с комфортен светлосив трикотажен суичър с графичен принт на гърдите. Интерес съставляват спомагателни елементи, това са блестящо жълти маратонки и ефектна чанта от изкуствена кожа.

9. Ежедневен отбор с дънки. Дънки с съвременен контур, те седят свободно в горната част и се стесняват надолу. Те избраха съкратена плетена жилетка с копчета, носена като първи пласт облекло. Този отбор беше комбиниран с огромно карирано палто, комфортни маратонки с дебела подметка и тъмнокафява чанта.

10. Ансамбълът в кафяви тонове се състои от кожени панталони с маншети в долния завършек на крачолите, копринена блуза в колорит на черен шоколад и кафяво палто от изкуствена кожа. Тъмнокафяви ботуши и светлокафява чанта през рамо допълват визията.

11. Стилен комплект се състои от черни необятни панталони, бяла риза, повърхностно прибрана в колана, и свободно червено-кафяво палто. Палтото е направено в жанр оверсайз, закопчава се с едно копче на талията. Визията е приключена с бели маратонки.

12. Свободна рокля с висока талия и бухнали ръкави до лакътя. Роклята притегля вниманието с двустепенна пола, моделът е с А-силует и асиметрична долна линия. Бели маратонки бяха съчетани с роклята.

Какъв жанр предпочиташ? Пишете в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР