Минчев: Не мисля, че някой от депутатите на ПП-ДБ ще

...
Минчев: Не мисля, че някой от депутатите на ПП-ДБ ще
Коментари Харесай

Минчев: Не мисля, че някой от депутатите на ПП-ДБ ще подкрепи кабинет на Габриел


Минчев: Не мисля, че някой от депутатите на ПП-ДБ ще подкрепи кабинет на Габриел. „ Страната има нужда от постоянно държавно управление “, това смята депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев, предава .

„ Не мисля, че някой от 64-те депутати на ПП-ДБ ще поддържа, под каквато и да е форма, проектокабинета на Мария Габриел ”, безапелационен бе Минчев. Той самият също ще гласоподава срещу.

Въз основа на вече заявената поддръжка за първия мандат от Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, съгласно него възможностите за осъществяване на досието не наподобяват изключително огромни. „ Това са 116 народни представители. Те не са задоволителни. Не ми наподобяват положителни вероятностите пред проектокабинета, който ще гласуваме тази седмица ”, съобщи той.

По думите на Минчев подкрепа обаче може да пристигна под друга форма – отсъстващи депутати, които да смъкват нужния брой гласове, с цел да бъде определен кабинет. „ За да стане през изчезнали народни представители, това би трябвало да са девет души. Струва ми се комплицирано, само че да забележим ”, разяснява той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР