Миналогодишният финалист във Волейболната лига на нациите за жени Турция

...
Миналогодишният финалист във Волейболната лига на нациите за жени Турция
Коментари Харесай

Турция даде само гейм на Доминиканската република в Лигата на нациите

Миналогодишният финалист във Волейболната лига на нациите за дами Турция продължава с отличното си показване през тази година в конкуренцията. Момичетата на Джовани Гуидети записаха 6-а победа, откакто се постановиха над коравия отбор на Доминиканската република с 3:1 (25:20, 25:21, 24:26, 25:18) в първия си мач от шампионата в Група 11 от третата седмица на Лигата, игран през днешния ден пред към 4500 фенове в зала " Хуамарк " в тайландската столица Банкок.

В момента се играе втората среща за деня сред домакините от Тайланд и България. Утре (5 юни) Турция ще играе точно против българските " лъвици ", а доминиканките ще спорят с волейболистките на Тайланд. Двубоите са надлежно от 11,05 и 14,05 часа българско време.

Най-полезна за турския отбор бе Гьозде Йълмаз, която игра единствено до третия гейм, с 22 точки (4 блока, 2 аса и 48% успеваемост в атака) за успеха. Ханде Баладин добави още 18 точки (2 блока, 3 аса и 62% успеваемост в атака) за триумфа.

За доминиканките Бетания Де Ла Крус (2 блока и 65% успеваемост в атака) и Брайелин Мартинес (2 блока и 67% успеваемост в атака) осъществя 17 и 16 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР