Миналият месец Android Authority разкри ключови подробности относно спецификациите на

...
Миналият месец Android Authority разкри ключови подробности относно спецификациите на
Коментари Харесай

Батериите на Google Pixel 8 и 8 Pro ще получат бързо зареждане

Миналият месец Android Authority разкри основни детайлности по отношение на спецификациите на екрана и камерата на смарт телефоните от серията Гугъл Pixel 8. В ново известие се разкриха детайлности по отношение на размера на батерията и опциите за зареждане на Pixel 8 и Pixel 8 Pro.

Какъв ще е потенциалът на батерията на серията Pixel 8 и скоростта на зареждане?

Позовавайки се на инсайдер в Гугъл, обявата оповестява, че Pixel 8 ще има 4480 mAh батерия и ще поддържа 24W кабелно зареждане. За съпоставяне, Pixel 7 разполага с по-малка батерия от 4270 mAh с поддръжка на 20 W кабелно зареждане.

Pixel 8 Pro ще се предлага с 4950mAh батерия и ще поддържа 27W кабелно зареждане. Припомняме, че предходният модел имаше батерия с потенциал 4926 mAh с поддръжка на кабелно зареждане с мощ 23 W. Подобно на Pixel 7 и Pixel 7 Pro, техните наследници ще оферират надлежно 20W и 23W безжично зареждане.

Съобщението също по този начин разкрива, че с включването на чипа Broadcom BCM4398, серията Pixel 8 ще поддържа Wi-Fi 7. Следващото потомство Wi-Fi връзка предлага по-висока скорост, непоклатимост и по-ниска инертност. Освен това, ултрашироколентовата връзка ще бъде налична в Pixel 8 Pro, само че Pixel 8 няма да я получи.

Устройствата Гугъл Pixel страдат от лимитирана наличност спрямо други производители, което принуждава потребителите или да ги купуват от неофициални източници на по-високи цени, или да ги внасят без гаранция и поддръжка. Въпреки това съществуват признаци, че Гугъл може да разшири разпространяването на Pixel-устройствата.

Изданието оповестява, че сравнявайки листата с налични на Pixel 8 и Pixel 7 езици, според изискванията на електронната гаранция, може да се допусна, че формалният лист за разпространяване на Pixel 8 може да се разшири, с цел да включва още няколко страни от рода на Австрия, Швейцария, Белгия и Португалия.

В известието няма информация по отношение на датата на пускане на серията Pixel 8. Вероятно ще дебютира през октомври, тъкмо както предходните телефони от серията Pixel.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР