Миналия ноември Стела Морис обяви, че тя и основателят на

...
Миналия ноември Стела Морис обяви, че тя и основателят на
Коментари Харесай

Ясна е датата на сватбата на Асандж! Годеницата му я обяви

Миналия ноември Стела Морис разгласи, че тя и създателят на WikiLeaks Джулиан Асандж публично са подали молба за брак. Сега Стела Морис разгласи, че сватбата й с Джулиан Асандж, който в този момент е в английския затвор Белмарш, е планувана за 23 март.

„ Сватбени вести: Белмарш е възнамерявал нашата женитба!! 23 март, сряда, 13:00 ч. "

По-рано Морис приказва за обстоятелството, че тя и Асанж са подали публично заявление за брак. Пресслужбата на английската държавна работа за затвори удостовери информацията, че институцията е одобрила настояването на Асандж и Морис да се оженят в пандиза.

Припомняме, че на 10 декември предходната година Върховният съд на Лондон почете жалбата на Съединени американски щати против предходно решение за възбрана за екстрадиция. Съдът удовлетвори гаранциите, предоставени от Съединени американски щати на английската страна. Изслушването беше лимитирано до това дали съдията от Централния углавен съд в Лондон е сбъркала в преценката си, че Асандж може да се самоубие, в случай че бъде екстрадиран в Щатите.

Съдът почете жалбата на Съединени американски щати и постанови, че делото би трябвало да бъде трансферирано в Уестминстърския магистратски съдс инструкции да се изпрати от районния арбитър на държавния министър. Именно той ще би трябвало да вземе решение за нуждата от изгонване на Асандж в Съединените щати. Самият Асандж през декември подаде петиция за опцията да апелира това решение. През януари 2022 година Върховният съд на Лондон почете настояването му.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР