Миналия месец малкият Гого от Варна беше в Турция за

...
Миналия месец малкият Гого от Варна беше в Турция за
Коментари Харесай

Да помогнем на Гого от Варна

Миналия месец дребният Гого от Варна беше в Турция за обзор от детски неврохирург. Там е изработен МР и е назначено лекуване с лекарства. Родителите са били известени, че след привършване на медикаментозното лекуване ще е нужна хоспитализация, съобщи Нова Варна.

Преди време към този момент сме Ви запознавали със случая на дребния Гого от Варна. Който към момента не е осведомен с него, може да го направи тук:

Семейството на Гого има потребност от още средства, с цел да може да покрие неговото лекуване. Затова се обръща с молба за помощ към всички, които имат предпочитание и опция да го създадат.

Детето не се въздейства от медикаментите и са му назначени в допълнение ректална биопсия и колонография. Трябва да се заплати настрана и 15-дневен болничен престой, по време на който ще бъде направено цялостно изчистване на червата и ще бъдат одобрявани нужните лекарства.

“Ще бъде направена ректална биопсия с упойка и след резултата ще се реши по какъв начин ще продължи лекуването ”, споделят родителите на Гого от Варна.

Ще бъде направена и колонография при която ще се откри каква е повода за дисфункция на дебелото черво. Според експертите има сериозен проблем с отделителната система и функционалността на дебелото черво.

Пътят на Гого ще е дълъг и тежък, по тази причина фамилията му се нуждае от средства за неговото лекуване. Родителите на момченцето благодарят на всички положителни хора, които са им помагали до момента.

Можете да дарите по следните вероятни способи:

– Дарителска сметка в банка ДСК
IBAN: BG03STSA93000029009050
BIC: STSABGSF

С титуляр Георги Стоянов Стоянов.

-PayPall:[email protected]

– REVOLUT @silviq8rkm
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР