Миналата седмица участниците в романтичното риалити Един за друг се

...
Миналата седмица участниците в романтичното риалити Един за друг се
Коментари Харесай

Обрати и опасности дебнат отвсякъде в новия епизод на “Един за друг

Миналата седмица участниците в сантименталното риалити " Един за различен " се сбогуваха с Галина и Владимир, които не съумяха да се възползват от втория си късмет с повторното влизане във вилата на любовта. Сега първи в конкуренцията са Радина и Петър, следвани от Виктория и Явор. С минимум средства в сметката си пък са Виктория и Георги, които предходната седмица също получиха втори късмет като се върнаха в предаването.
 Участниците в “Един за различен ” - от пионки и уплашени домакини до Лара Крофт
Участниците в “Един за различен ” - от пионки и уплашени домакини до Лара Крофт

Какво следва на дамите в предаването тази седмица

Тази седмица се обрисува да е по-адреналинова от всяка друга до момента, тъй като двойките ги чакат завършения по холивудски. Предизвикателствата ще са по-трудни, а участниците ще би трябвало да оцеляват като екшън герои, с цел да потвърдят, че са един за различен.

В първото самостоятелно тестване дамите ще се превъплътят в българската Лара Крофт в опит да преминат серия от рискови трудности. Целта на нежните половинки ще бъде да спасят своя обичан. Те ще би трябвало да положат големи старания, като катеренето по висока стена и скокът от шест метра са единствено част от трудностите по пътя им. Сред качествата, които дамите ще би трябвало да потвърдят, че имат, с цел да завоюват залога на своите сътрудници, са експедитивност, отлична пукотевица, самообладание, добра памет, мощ и устойчивост.
 Снимка 614745

В първия епизод тази седмица ще забележим по какъв начин дамите ще се оправят с ролята на Лара Крофт, още повече когато рискове ги дебнат зад всеки ъгъл, ще разберем дали ще съумеят да преодолеят страховете си, както и коя участничка ще бъде най-бърза и на коя паметта ще ѝ изневери. Освен това ще стане ясно също и коя двойка ще бъде първа във краткотрайното класиране след края на играта.
 Неочаквано завръщане на отстранени двойки и страховито предизвикателство в новия епизод на “Един за различен ”
Изненади и страховито предизвикателство в “Един за различен ”

Какво да чакаме тази седмица

" Един за различен " е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР