Миналата седмица сигналът ми за рекет, злоупотреба с власт и

...
Миналата седмица сигналът ми за рекет, злоупотреба с власт и
Коментари Харесай

Според Божков прокуратурата бездейства по сигнала му за рекет и изнудване

Миналата седмица сигналът ми за рекет, корист с власт и изнудване е предаден и на българската прокуратура, която бездейства. Това написа в своя обява от Дубай обвиненият предприемач Васил Божков.
" Все още никой от тяхна страна не ме е потърсил на посочения адрес и телефон, с цел да потвърждавам и да дава доказателства ", твърди Божков.
" Ще продължа да диря правдивост и обективност и посредством правните комисии към Европейски Съюз, отговарящи за сходен жанр проблеми. Сигналът ми е подаден и до департамента Legal services към Европейската комисия. В техните пълномощия е да назначат трима самостоятелни прокурори за без значение следствие ", разяснява Васил Божков и прецизира, че ще даде доказателствата, които има.
" Ще дава доказателствата, записите и свидетелските показания по този случай на способените институции. Така ще предотвратя напън и изгубване на очевидци, изтриване на следите и заличаване на доказателствата ", приключва неговата обява, която е съпроводена със фотоси на сигнала до институциите.

Припомняме, че по-рано предприемачът разгласява и хипотетичен чат с премиера Борисов, в който е намесено името и на Мая Манолова. В чата се загатват имената на Илия Димитров и Атанас Кабов. Общото сред двамата е, че са футболисти на " Левски ",като и двамата играха чартърен в тима на " Витоша Бистрица ", с който е свързван Бойко Борисов.
На 10 септември 2019 година Божков е написал: " Мая Манолова идва за поддръжка. Отказал съм ѝ “. Няколко часа по-късно е получил сбит отговор: " Blagodaria ". Пред Bloomberg по-рано Божков съобщи, че ще цели да влезе в политиката, с цел да смъкна Борисов.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР