Миналата седмица Руби Роуз изненада не само феновете на Батуоман,

...
Миналата седмица Руби Роуз изненада не само феновете на Батуоман,
Коментари Харесай

Защо Руби Роуз напусна Батуоман

Миналата седмица Руби Роуз изненада освен почитателите на " Батуоман " , само че и всички останали с решението си да се откаже от основната роля в сериала.
 Руби Роуз, Batwoman и гневът в обществените мрежи
Руби Роуз, Batwoman и гневът в обществените мрежи

Какво се случва към актрисата и новата ѝ роля, и за какво изтри профила си в Twitter

Още повече, че беше разгласен и втори сезон, който би трябвало да забележим през 2021 година Официална причина за отхвърли не беше посочена, което остави почитателите с празни ръце и време да развиват теории.

Руби Роуз даже още повече ускори интереса към решението си с обява в Instagram. Актрисата показа видео, в което виждаме някои от най-запомнящите се подиуми от сезона с нейно присъединяване.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Batwoman (@cwbatwoman) на Мар 22, 2020 в 7:00 PDT

Под него Роуз написа, че благодари на целия екип, забъркан в основаването на сериала. Отново напомни, че не е взела решението елементарно, само че и разясни, че тези, които са наясно с него, знаят добре и аргументите.

Руби Роуз написа, че за момента избира да резервира безмълвие към претекстовете си да напусне " Батуоман ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ruby Rose (@rubyrose) на Май 27, 2020 в 5:03 PDT

Според Entertainment Weekly, немалка част от почитателите ѝ считат, че се е отказала поради многото каскади, които ролята изисква, и пострадванията, до които те водят.

Припомняме, че през 2019 година на Руби Роуз ѝ се наложи да се подложи на незабавна интервенция на гърба, тъй като поради пострадвания по време на каскади е рискувала да остане парализирана. Положението е било в действителност съществено и преди да се оперира е изпитвала хронична болежка и даже не е чувствала ръцете си.
 Руби Роуз,
Руби Роуз зарязва " Батуоман "

Какво ще се случи със сериала по-късно решение на актрисата

Това в действителност си е разумна причина артист да се откаже от роля, която по принцип доста харесва, тъй като здравето постоянно би трябвало да е преди всичко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР