Миналата седмица рокдинозаврите от Аеросмит“ отмениха изненадващо концертите си в

...
Миналата седмица рокдинозаврите от Аеросмит“ отмениха изненадващо концертите си в
Коментари Харесай

Лекарите отписаха Стивън Тайлър от „Аеросмит“


Миналата седмица рокдинозаврите от „ Аеросмит “ анулираха изненадващо концертите си в Лас Вегас. Като причина те показаха здравословни проблеми на паметния им артист Стивън Тайлър.

 

Онлайн таблоидът TMZ обаче изкара нескрито шокиращата истина за анулираните концерти. Оказва се, че 74-годишният Стивън още веднъж е залитнал към дрогата и е тотално под въздействието й. Миналата сряда е бил избавен на косъм от гибелта в хотелската му стая след банкет на свръхдоза хероин.

 

Медиите означават, че това е самобитен международен връх поради обстоятелството, че нормално хората в пенсионна възраст не протягат ръка към дрогата. Самият той бе чист от края на 80-те години. Миналата година обаче той още веднъж стартира да се друса, освен това по доста идиотски мотив – след интервенция на стъпалото поради която по този начин и не можа да се откачи от болкоуспокояващите и по този начин още веднъж се върна към хероина.

 

Член на бандата поискал анонимност отбелязва, че като че ли още веднъж са се върнали към младостта, само че не в положителния смисъл. Стивън още веднъж е друсан от самото начало, приказва с мъртъвци и същества от други планети, не запомнил е всички песни на групата, а в нередки случаи даже не знае къде се намират.

 

Както сами се досещате за останалите членове на групата, протичащото се е същинско изтезание. Предвид и обстоятелството, че той към този момент е дядо на четири внучета, а и възрастта му, гледката не е по никакъв начин приятна. Допълнителна драма в обстановката вкарва и обстоятелството, че поради напредналата му атеросклероза и неприятното положение на кръвоносните му съдове, му е все по-трудно да се инжектира.   

 

Цяло знамение е, че и този път артистът е прескочил трапа. Медиците, които са го избавили обаче са безапелационни, че съдбовният излаз чука на вратата. Те са на мнение, че тялото му, което е унищожено от петте десетилетия циркулиране по подиуми, няма да издържи още дълго на наркотичната взаимозависимост.

 

Нещо повече – съгласно прогнозата на медиците той може да падне и да издъхне ненадейно всеки миг поради обстоятелството, че кръвоносната му система едвам действа, а сърцето му е прекомерно отслабнало. 

 

Преди време Тайлър призна, че преди да се откаже от опиатите, е похарчил сума в размер на над 6 млн. $ за дрога. За никого не е загадка, че хероинът и кокаинът му костваха фамилния живот и връзките с децата му, включително и с ослепителната актриса Лив Тайлър, с която по този начин и не съумя да откри същински бащински връзки.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР