Миналата седмица Районният съд пръв наложи постоянна мярка за задържане

...
Миналата седмица Районният съд пръв наложи постоянна мярка за задържане
Коментари Харесай

Разбра Само Преди Минути. Най-Известната Певица В България Рухна В Сълзи Пред Всички! С Ужас Научи, Че

Миналата седмица Районният съд пръв наложи непрекъсната мярка за задържане на 32-годишния Давидов и 27-годишния Стефан Сливков, които бяха арестувани след сигнал на локалния предприемач Асен Асенов, че са го рекетирали за 50 000 лв. със закани за ликвидиране.

Обвинението беше за това, че Гринго е гарант, а съучастникът му причинител.
Днес обаче Сливков пое напълно виновността, съобщи, че е споделил друго, тъй като бил под душевен тормоз, само че Давидов е почтен и би трябвало да бъде освободен.

Самият Гринго съобщи, че е в тежко здравословно и психическо положение, тъй като лежи без виновност.

" Пред обществото ме направиха като черна точка и ме изкараха какъв ли не. Искам да си поема уговорките и да съм при оперираната си жена ", сподели още той пред съда.

Преди няколко месеца фолк певицата претърпя интервенция на лакътна става.

Въпреки това, арбитър Яни Гайдурлиев остави и двамата зад решетките, приемайки причините на прокуратурата, че има задоволително доказателства против двамата.

Това провокира яд и сълзи в правосъдната зала. След като чу, че няма да излезе на независимост, Гринго очевидно се ядоса.

" Невинен съм, в ареста ме бият! ", крещеше той, до момента в който защитата едвам одържаше, заяви " 24 часа ".

Наложи се с изключение на петимата униформени, които го охраняваха по време на съвещанието, да се вика подкрепление.

Гринго понечи да целуне обичаната си Софи, която плачеше, само че защитата не му разреши. Заедно с певицата ридаеше и баба му, при която младият мъж живее в Айтос.

" Най-тежката мярка е прекомерна, ясно е, че даже и да бъде наказан на по-късен стадий, Тодор Давидов ще получи условна присъда ", разяснява юристът му Красимир Кацарски.

Преди решението на съда, когато беше очевидно по-спокойна, Софи Маринова разяснява пред публицисти:

" Чакам мъжа си да си пристигна у дома, ние с него си вадим положителни парички, нямам доверие да е забъркан в такива работи. На участията ми не се отрази този случай, тъй като програмата ми е напред. Аз би трябвало да си правя работата. Честно казано, нямам подобен речник, само че аз и Гринго имаме много такива хора, както които ни обичат, такива, които може да ни натопят и да си измислят някои неща ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР