Миналата седмица Мирослав Бърняшев, както е истинското име на Русев,

...
Миналата седмица Мирослав Бърняшев, както е истинското име на Русев,
Коментари Харесай

Как Лана шокира Русев

Миналата седмица Мирослав Бърняшев, както е същинското име на Русев, се похвали в обществените мрежи, че е взел и американско поданство.
 Мирослав Бърняшев, Русев, и американското му поданство
Русев е към този момент и американски жител

Да му е честито

Кечистът може и да е доста горделив от този факт, само че първите му дни като американски жител не са минали доста добре. Причината е, че на едно от шоутата на Световната федерация по кеч неговата брачна половинка Лана замени няколко буйни целувки с различен кечист.

Те бяха толкоз буйни, че напряко трябваше да си намерят стая. Както се вижда на видеото, което самата Лана показа в Instargam, Русев е на кръга, до момента в който тя и Боби Лашли се натискат като младежи. Българинът беше шокиран, само че изненадващо не предпире нищо.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от CJ Perry (@thelanawwe) на Окт 3, 2019 в 2:16 PDT

Трябва да отбележим, че това не е първият път, в който Лана целува различен кечист по време на шоу. През 2015 година тя направи същото, само че с Долф Зиглър.
 Русев, Лана и годишнината от сватбата им
Какво честват Русев и Лана

Три години по-късно

Разбира се, надалеч сме от мисълта, че има някакъв раздор в персоналните връзки сред Си Джей Пери , както е същинското име на Лана, и Мирослав Бърняшев. По-скоро това е един от добре измислените сюжети на шоуто, с цел да се вкара конспирация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР