Миналата седмица Мария Шарапова обяви решението си да прекрати своята

...
Миналата седмица Мария Шарапова обяви решението си да прекрати своята
Коментари Харесай

Григор Димитров, Мария Шарапова и как тенисистът коментира решението на бившата си

Миналата седмица Мария Шарапова разгласи решението си да приключи своята тенис кариера. 32-годишната рускиня е безапелационна, че отваря нова страница в живота си и повече няма да се върне на корта.

А тази вест съумя да развълнува освен почитателите на Маша, само че и нейните сътрудници. Те показаха своята поддръжка и съпричастност, знаейки какъв брой е мъчно да се вземе сходно решение, откакто си посветил години наред на спорта. Но постоянно идва този миг.

Григор Димитров, който е освен сътрудник, само че и някогашен дълготраен другар на Шарапова, също се включи във вълната от поддръжка към нея.

" Нищо друго, с изключение на обич и почитание за Шарапова ", сподели той преди следващия си мач в Акапулко. " Имам толкоз доста да кажа, само че не му е тук мястото. Мария е тази, която е ", добави той.

Очевидно двамата някогашни са запазили положителните връзки и уважението между тях след края на връзката си, което е похвално. Както самият Гришо удостовери за следващ път, те са си останали " страхотни другари ".

Димитров е безапелационен, че с каквото и да се захване Шарапова, ще го направи по най-хубавия вероятен метод. Затова е сигурен, че занапред ще чуваме постоянно имeто й, въпреки и не обвързвано с триумфи на тенис корта, написа Tennis World US. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР